The Rolling Stones slave 60 godina karijere novom turnejom – stižu i blizu Hrvatske
14. ožujka 2022.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

The Rolling Stones slave 60 godina karijere novom turnejom – stižu i blizu Hrvatske

The Rolling Stones su objavili detalje turneje povodom 60. obljetnice koja će ovog ljeta biti održana u Velikoj Britaniji i ostatku Europe. 

Nakon što su zadirkivali obožavatelje prošli tjedan, legende rocka krenut će na put kako bi obilježile šest desetljeća benda. Turneja se zove “SIXTY” i s novom produkcijom su uživo u Madridu 1. lipnja prije nego što krenu u München , Liverpool, Amsterdam, Bern, Milano, London, Bruxelles, Beč, Lyon, Pariz, Gelsenkirchen i Stockholm.

Nakon svoje hvaljene turneje po SAD-u “No Filter”, “SIXTY” će označiti povratak Micka Jaggera, Keitha Richardsa i Ronnieja Wooda na britansko otočje, pogotovo u Liverpoolu gdje će na Anfieldu nastupiti nakon više od 50 godina.

“Uvijek sam govorio da je najbolje mjesto za rock and roll biti na pozornici sa Stonesima i ova godina je vrlo posebna. Radujemo se probi s Mickom i Ronniejem i nekim prijateljima, kotači su u pokretu. Vidimo se vrlo brzo”, rekao je Keith Richards.

Ronnie Wood je u međuvremenu dodao: “Kad gledam u more ljudi dok sviramo u Europi, vidim samo osmijehe. Toplo je za srce i drago mi je da usrećujemo ljude svaki put kada sviramo uživo. Jedva čekam doći na ovu potpuno novu pozornicu s dečkima i zabaviti se.”

Za koncerte u Velikoj Britaniji ulaznice će se pustiti u prodaju u petak 18. ožujka u 10 sati i moći će se kupiti ovdje. Za sve ostale koncerte detalje potražite ovdje.

1.6. Madrid, Wanda Metropolitano Stadium
5.6. München, Olympic Stadium
9.6. Liverpool, Anfield
13.6. Amsterdam, Johan Cruijff Arena
17.6. Bern, Wankdorf
21.6. Milano, San Siro
25.6. London, BST Hyde Park
3.7. London, BST Hyde Park
11.7. Bruxeless, King Baudouin Stadium
15.7. Beč, Ernst Happel Stadium
19.7. Lyon, Groupama Stadium
23.7. Pariz, Hippodrome
27.7. Gelsenkirchen, Veltins Arena
31.7. Stockholm, Friends Arena

Foto: J. Bouquet