Počela prodaja povoljnijih ulaznica za Sonus Festival 2018.
10. listopada 2017.
Music Box (9729 Članci)
Podijeli

Počela prodaja povoljnijih ulaznica za Sonus Festival 2018.

Prije malo više od mjesec dana završilo je peto izdanje Sonus festivala, ali već je objavljeno vrijeme održavanja Sonusa 2018.

Ovaj svjetski poznati međunarodni festival svoje šesto izdanje održat će od 19. do 23. kolovoza 2018. godine u klubovima na plaži Zrće. Putem Entrio online trgovine su puštene u prodaju i festivalske ulaznice po povlaštenoj cijeni za posjetitelje iz EX YU regije, čiji je broj ograničen.

Sonus festival svake godine okupi samu kremu svjetske elektroničke glazbe, koja trenutno puni najveće festivale i klubove na svim kontinentima svijeta. Nastupi Carl Coxa, Solomuna, Sven Vätha, Richie Hawtina, Ricarda Villalobosa, Adam Beyera, Loco Dicea, Chris Liebinga, Pan-Pota, The Martinez Brothers, Tale Of Us, Joseph Capriatija, Jamie Jonesa, Sam Paganinija, Seth Troxlera, Marca Carole, Maceo Plexa, Apolloniae, Len Fakija, Matadora, Enza Siraguse, tINI, Monike Kruse, samo su neki od nastupa u kojima su mogli uživati posjetitelji Sonus festivala ove godine.

Program koji će trajati 5 dana i 5 noći u klubovima, boat partiji i afterpartiji koji se održavaju svake godine na Sonusu jedinstvena su prilika za ljubitelje elektroničke glazbe da svoje omiljene izvođače čuju na jednom mjestu, okruženi s gostima iz više od 60 zemalja svijeta, a u sred Hrvatske, na prelijepoj Jadranskoj obali.

Early bird ulaznice domaći posjetitelji mogu nabaviti u sustavu Entrio.

Foto: Elephant Studio