Novi tjedan, novi giveaway – vodimo vas na Dream Theater u Dom sportova!
11. travnja 2022.
Music Box (11070 Članci)
Podijeli

Novi tjedan, novi giveaway – vodimo vas na Dream Theater u Dom sportova!

Mjesec travanj je mjesec darivanja, a i u drugom tjednu nastavljamo s kampanjom “Svakog tjedna ulaznica jedna (ili dvije)”. Ovoga puta vodimo vas na Dream Theater u Dom sportova.

Jedan od najznačajnijih sastava progresivnog rock/metal žanra, Dream Theater, vraća se u Zagreb u sklopu velike Top of the World turneje, a koncert će održati u petak 27. svibnja 2022. u maloj dvorain Doma sportova. Prije njih nastupit će Devin Townsend. U više od 30 godina karijere bend ima 15 milijuna prodanih albuma, nekoliko Grammy nominacija, a nedavno su osvojili i svoj prvi Grammy i to za najbolju metal izvedbu (pjesma “Alien”). Njihov album “Images & Words” Rolling Stone je uvrstio na popis 100 najboljih metal albuma svih vremena. Čitatelji su izglasali “Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory” kao najbolji prog rock album svih vremena, a časopis Classic Rock ga je uvrstio među najbolje konceptualne. Bend je na Billboardovoj ljestvici 200 najboljih s albumom “Black Clouds & Silver Linings”, a ujedno je i upisan u Long Island Music Hall of Fame.

Dream Theater su u listopadu prošle godine objavili novi album “A View From the Top of the World”, a prati ga svjetska turneja. Na petnaestom izdanju bend i dalje istražuje svoje granice, ali i ostaje vjeran zvuku koji im je donio milijune fanova diljem svijeta u karijeri koja traje više od tri desetljeća. Novi album je producirao gitarist i osnivač benda, John Petrucci, ujedno jedan od naznačajnijih i najinovativnijih heavy metal gitarista današnjice.

Novi giveaway Music Boxa objavljen je na Facebook i Instagram stranicama Music Boxa, gdje možete pronaći sve detalje kako osvojiti besplatne upade.