DJECA! su novo ime na hrvatskoj rock sceni i premijerno se predstavljaju pjesmom “Ti imaš sve”
17. travnja 2022.
Music Box (11070 Članci)
Podijeli

DJECA! su novo ime na hrvatskoj rock sceni i premijerno se predstavljaju pjesmom “Ti imaš sve”

Stigla su bučna DJECA! Novo rock ime na domaćoj sceni otkriva se u svom prvom eksplozivnom singlu „Ti imaš sve”, objavljenom za diskografa Dostava Zvuka.

Kroz minimalističku formu basa, bubnja i vokala pokazuju izražene afinitete za sirov, garažni, zvuk i glasne vibracije, na kojima počiva njihov glazbeni izričaj. DJECA! su divlja braća po glazbi, basist/vokal Bruno Žabek(pocket palma) i bubnjar/vokal Benjamin Mjeržva (The Miceks), i višegodišnji sudionici domaće alternativne scene.

Prvi singl „Ti imaš sve” ne prijateljuje s kompromisima jer borba groovy basa i bubnja zahtjeva glasno slušanje, no u kombinaciji s motivirajućim stihovima o izazovima odrastanja dovodi do oslobađanja dječjeg duha kod publike.

Pjesmom „Ti imaš sve” DJECA! započinju seriju singlova koji će poslužiti kao najava njihovog debut albuma, na kojem dvojac marljivo radi. Autori glazbe, teksta i aranžmana su DJECA!, produkciju, miks i master potpisuje TLLOA, a videospot je djelo Anje Pape i Luke Vidovića iz pocket palme.