NOVI GIVEAWAY U MJESECU KONCERATA: Vodimo vas na Placebo na zagrebačku Šalatu!
18. travnja 2022.
Nikola Knežević (2777 Članci)
Podijeli

NOVI GIVEAWAY U MJESECU KONCERATA: Vodimo vas na Placebo na zagrebačku Šalatu!

Mjesec travanj je mjesec darivanja, a i u trećem tjednu nastavljamo s kampanjom “Svakog tjedna ulaznica jedna (ili dvije)”. Ovoga puta vodimo vas na Placebo koji će nam svirati na zagrebačkoj Šalati.

Placebo je nedavno objavio novi album “Never Let Me Go”, devet godina nakon zadnjeg izdanja “Loud Like Love”. Album s 13 pjesama je najavljen singlom “Beautiful James”, “Surrounded By Spies“ i “Try Better Next Time” te označava prve pjesme koje je bend objavio nakon pet godina. Povratak na scenu dolazi i uz veliku svjetsku turneju. Zagreb će tako na omiljenoj pozornici u centru grada biti jedna od postaja koja će među prvima čuti kako zvuči novi Placebo, a bend će podsjetiti i na svoj prebogati katalog.

Placebo je u više od dva i pol desetljeća karijere postao jedan od najpoznatijih rock bendova s preko 13 milijuna prodanih primjeraka albuma diljem svijeta. Od istoimenog debi albuma, koji je promijenio britansku glazbu uz pjesme “Nancy Boy” i “Teenage Angst”, bend je nastavio nizati singlove koji su im priskrbili horde fanova, osigurali pozicije na nacionalnim ljestvicama, milijunske naklade i zacementirale mjesto u samom vrhu svjetske rock scene. “Every You Every Me”, “Pure Morning”, “Taste in Men”, “Slave to the Wage”, “Special K”, “The Bitter End”, “English Summer Rain” ili “Special Needs” samo su neke od pjesama iz njihove fascinantne karijere, a svakim nastupom uživo potvrđuju zašto uživaju legendarni status.

Miljenici zagrebačke publike, bend predvođen Brianom Molkom, Placebo se vraća u Zagreb i to na open-air koncert na Šalati. U prodaji su ulaznice po cijeni od 240 kn, a na dan koncerta cijena će biti 260 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Ul. Hrvatske bratske zajednice 4), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online na eventim.hr

Novi giveaway Music Boxa objavljen je na Facebook i Instagram stranicama Music Boxa, gdje možete pronaći sve detalje kako osvojiti besplatne upade.