Uskočite na “Disko raketu” s Reperom iz Sobe!
21. travnja 2022.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Uskočite na “Disko raketu” s Reperom iz Sobe!

Talentirani kantautor Reper iz Sobe imenom Ivan Grgić, predstavlja glazbenoj javnosti novi singl “Disko raketa”. Naslovna je to pjesma s njegovog novog albuma “Unutra” kojeg s nestrpljenjem očekujemo krajem godine.

Talentirani kantautor Reper iz Sobe imenom Ivan Grgić, predstavlja glazbenoj javnosti novi singl “Disko raketa”. Naslovna je to pjesma s njegovog novog albuma “Unutra” kojeg s nestrpljenjem očekujemo krajem godine. Za pjesmu je napravljen istoimeni spot koji je snimljen na zanimljivim lokacijama u Zagrebu. Referirajući se na situaciju s globalnom pandemijom, Reper iz sobe je u spotu astronaut koji bježi od Corona virusa pomoću rakete. Uz njega se u videu pojavljuje i njegov bend “Genijalci”.

Redatelj i snimatelj spota je Dinko Šimac, a zanimljive kostime izradila je Ivana Kujundžić Rupčić.

Mladi glazbenik iz Biograda na moru donosi glazbeni izričaj koji je fuzija različitih stilova; funka, neo soula i hip-hopa. Zanimljiv je to spoj koji predstavlja svojevrsnu glazbenu inovaciju na našoj sceni. Mladi kreativac objašnjava kako glazbu doživljava prvo kroz emociju koju zatim pretače u stihove te se potom igra s mogućnostima glazbenog oblikovanja kojima, kako kaže, nema kraja.