Psihomodo pop i Let 3 ponovno na zajedničkoj turneji
27. travnja 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Psihomodo pop i Let 3 ponovno na zajedničkoj turneji

Dva legendarna rock benda prošle su godine odradila zajedničku turneju kojom su obišli 5 gradova.

Fantastičan start bio je u Rijeci nakon koje su svirke održali u Puli, Trogiru, Gospiću i Zagrebu, a za svaki od nastupa, koji su održani u teškim i gotovo nemogućim uvjetima pod covid mjerama, tražila se ulaznica više. Sada Psihići i Letovci nastavljaju započeto, kako bi doveli turneju u gradove koji ih još nisu ugostili. Prva stanica ovogodišnje turneje je koprivnički Kampus, gdje stižu u subotu 21.05.

Oba benda su u top formi i najavljuju vrhunski rock spektakl koji će donosi njihove najveće hitove. To znači da ćemo uz Psihomodo plesati na ‘Ramonu’, ‘Donnu’, ‘Kad sam imao 16’, ‘Sexy magazin’ i pjevati s Letom ‘Dramu’, ‘Izgubljene’, ‘Profesora Jakova’, ‘Dijete u vremenu’ i druge brojne uspješnice ove žestoke zagrebačko-riječke rockerske kombinacije!

Nakon Koprivnice, turneja će uskoro doći i do Makarske, a točan datum objavljujemo uskoro. Ulaznice po early bird cijeni od 80 kuna u prodaju kreću danas (27.04.) u sustavu Eventim i na prodajnim mjestima Eventima, a nakon 08.05. njihov cijena raste!

Foto: Borislav Pešić