Lady Gaga otkrila pjesmu koja će se naći u filmu “Top Gun: Maverick”
4. svibnja 2022.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Lady Gaga otkrila pjesmu koja će se naći u filmu “Top Gun: Maverick”

Lady Gaga objavila je novi singl koji će se ubrzo moći čuti i na velikom platnu, odnosno u nadolazećem filmu Top Gun: Maverick”! 

 Popularna glazbenica ovog je ponedjeljka (2. svibnja) pobudila veliki interes Twitter objavom: “Hold my hand everything will be ok; I heard from the heavens that clouds have been grey”. Ispostavilo se da je riječ o stihovima najnovije pjesme „Hold My Hand” iza čije produkcije stoje Lady Gaga, BloodPop i Benjamin Rice, dok su na filmskoj verziji radili još i Harold Faltermeyer kao i Oscarom nagrađivani filmski skladatelj Hans Zimmer.

Nastavak na originalni film „Top Gun” iz 1986. godine (koji ubrzo stiže i u hrvatska kina) fokusiran je na život poručnika Petea Mitchella (Tom Cruise) nakon više od trideset godina službe u mornarici, a najavni singl „Hold My Hand” ujedno označava Gagin povratak pisanju i produkciji filmske glazbe nakon impresivnog uspjeha soundtracka za film „A Star is Born” iz 2018. godine koji joj je donio Oscara, četiri Grammyja, BAFTA priznanje, Zlatni globus i Critics Choice nagradu.

Ranije ovog mjeseca, Lady Gaga udružila se s globalnim anime brendom Crunchyroll kako bi lansirala novu kolekciju odjeće koja se tematski oslanja na njezino šesto, Grammyjem nagrađeno, studijsko izdanje „Chromatica”. Na album inspiriran idejom o liječenju i sreći u kontekstu mentalnog naslanja se i neprofitna organizacija koju je Gaga osnovala sa svojom majkom Cynthiom Germanottom. Cilj organizacije je podržati mlade ljude u borbi protiv poteškoća u mentalnom zdravlju te raditi s njima kako bi ih osnažili da zajedno rade na stvaranju ljubaznijeg i hrabrijeg svijeta, pa se tako i dio prihoda od prodaje odjeće iz Crunchyroll donira dobrotvornoj zakladi „Born This Way”.