Dubioza kolektiv rasplesala prepun zagrebački Dolac i najavila nastup na Sea Star Festivalu
8. svibnja 2022.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Dubioza kolektiv rasplesala prepun zagrebački Dolac i najavila nastup na Sea Star Festivalu

Tri dana prije izlaska novog albuma “Agrikultura”, Dubioza kolektiv ove subote je posjetila Zagreb, a energičnom polusatnom svirkom, rasplesali su sve do jednog posjetitelja najpoznatije zagrebačke tržnice.

Točno u podne, Dubioza kolektiv zasvirala je na Dolcu, a osim starih velikih hitova, “Himna Generacije” i “Volio BIH”, pjevali su pjesme s novog albuma koji izlazi u utorak 10.5. Energija je prštala na sve strane, a svirkom su rasplesali sve koji su se tamo zatekli i jedno tmurno subotnje prijepodne u trenutku je postalo najveseliji dio dana. Svirkom na Dolcu bend je najavio i svoj nastup na ovogodišnjem Sea Star festivalu u Umagu. “Ljudi, ljudi, ovako, naš prvi, PRVI nastup u Hrvatskoj nakon dvije i pol godine bit će na Sea Star festivalu u Umagu. To ne smijete propustiti!” –poručila je Dubioza 

Novi album “Agrikultura” izlazi u utorak 10.5., a bend je potpisao CD-e za svoje najvjernije fanove. CD prije njegovog službenog izlaska, ovaj put potpisan, možete kupiti u Menartovom webshopu.

Foto: Davor Denkovski