Artan Lili ponovno u Zagrebu, ovoga puta prije Jinxa u Domu sportova
27. ožujka 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Artan Lili ponovno u Zagrebu, ovoga puta prije Jinxa u Domu sportova

Još nas nešto više od mjesec dana dijeli od velikog koncerta Jinxa 4. svibnja u zagrebačkom Domu sportova, na kojem će na velikoj pozornici, u proširenom sastavu, predstaviti kako aktualni album ‘Pogrebi & Pomiriši’ tako i cijeli niz hitova iz karijere, među kojima će se naći i neke rijetko izvođene, a rado slušane pjesme.

Na koncertu će im se pridružiti i nekoliko glazbenih gostiju, a prigodu da otvori koncert prije Jinxa  dobila je beogradska noise-pop četvorka Artan Lili, koja je već poznata zagrebačkoj publici! Artan Lili inače dolaze u Zagreb na krilima novog singl-spota ‘Nije svejedno’ u Lampshade Mediaizdanju, koji je odmah po objavljivanju postao veliki regionalni hit. Na sceni su od 2013. godine, a četvorku čine Romana Slačala (vokal i daire), Bojan Slačala (bas i vokal), Marko Ajković (bubanj) i Dragan Knežević (gitara).

“Veoma se radujemo pozivu Jinxa da nastupimo kao gosti na njihovom velikom zagrebačkom koncertu u Domu sportova, a koji s nestrpljenjem iščekujemo svi zajedno. Bit će to noć za pamćenje i što se nas osobno tiče, veliko zagrijavanje pred naš veliki koncert u Zagrebu koji nas očekuje na jesen” – ističu Artan Lili.

Sigurni smo da će ova kombinacija oduševiti publiku Jinxa, a uskoro ćemo najaviti još neke od gostiju zagrebačkog koncerta.

Ulaznice su do dana koncerta u prodaji po redovnim cijenama od 100 kuna (parter) i 115 kuna (tribina).

Prodajna mjesta:
Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb
Dirty Old Shop – Tratinska 18, Zagreb
Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2A
Dallas Records – Paromlinska 49/1, Zagreb
Prodajna mjesta Eventima
eventim.hr

Foto: Sanda Vitorović