Nova pjesma Borisa Štoka kao simbol novog perioda u njegovom životu
16. svibnja 2022.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Nova pjesma Borisa Štoka kao simbol novog perioda u njegovom životu

Boris Štok ima novi singl i novi video spot. U vrijeme kada je nastala pjesma “Jesmo li jedini” Borisu su se dogodile neke velike i lijepe promjene u životu.

Sve je to bilo vrlo inspirativno za tekst i senibilitet pjesme, njen intimni karakter…osobno, jedna od najdražih pjesama. U glazbenom smislu, zadnje vrijeme slušao sam dosta London Grammar pa smo zvukom i produkcijom htjeli ići u tom smjeru, dobiti taj “svjetski i britanski” zvuk. Takvu produkciju, stilski i aranžmanima u Hrvatskoj ne radi nitko  i vjerujem da smo uspjeli.  Slojevito, na trenutke možda malo mračniji “pop”, ali vrlo melodično i pjevno. Htio sam dobiti taj diskretni puls ritmični u pozadini u kombinaciji sa timpanima, orkestracijom i elektronikom. Glazbu i produkciju potpisujemo zajedno Darko Terlević i ja, tekst je moj, a sve je miksao i masterizirao Matej Zec” – rekao je Boris o svojoj novoj pjesmi.

Redatelj video spota je fantastični i talentirani Dario Radusin koji je za vizualnu priču pjesme angažirao i Klaru Mucci, uspješnu mladu glumicu koja karijeru uspješno gradi izvan granica država naše regije. Ova lijepa Splićanka s ponosom je ponijela jednu od glavnih ženskih ulogu u austrijskoj seriji „The Ibiza Affair“. Serija donosi priču o Aferi „Ibiza“, koja je prije nekoliko godine upisana na stranice austrijske povijesti.

Pjesma “Jesmo li jedini” ujedno najavljuje i niz koncertnih nastupa Borisa i njegovog benda. O ljetu koje je pred vratima sam Boris kaže:
Planovi su svirati i snimati, uživati u svim mirisima i okusima glazbe. Koncertna sezona je već počela, prije nekoliko tjedana vikend na Krku, 14.5. smo u Zagrebu na Future scope festivalu, 2.6. također na Jarunu na Beer craft festivalu, 7.8. u Vodicama, itd. U međuvremenu čekam potvrde još nekih datuma, prije službene objave. Za jesen pripremam još jedan singl te vjerojatno i album, dakle puno posla i izazova i super da je tako.

Foto: Tanja Kanazir