IZVJEŠĆE/FOTO: U Zelenom Brijegu rock zabava za sve uzraste
19. svibnja 2022.
Vedran Levi (23 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: U Zelenom Brijegu rock zabava za sve uzraste

“Zeleni Brijeg” ime je nove dvorane u Sisku koja je ugostila četverac bez kormilara, ali s jako puno distorzije. Jonathan, Goran Bare i Majke, Hladno pivo i Brkovi zasvirali su u Sisku u prostoru u čijem se svakom kutu širio miris novoga, kao kad prvi put uđete u novi auto.

Rock krštenje započeo je riječki Jonathan koji je svirao predviđenih sat vremena dok se publika do kraja njihovog nastupa okupila u većem broju. Šteta što ovaj odlični bend, možda zbog tekstova na engleskom, nije bio toliko privlačan većem broju posjetitelja. Goran Bare i Majke su nastupom na ‘Brijegu’ potvrdili njihov kultni status koji imaju na ovim prostorima što se vidjelo po reakciji publike. Pjevalo se i skakalo uz njihove pjesme od početka do kraja nastupa.

Foto: Vedran Levi

Hladno pivo bilo je sljedeće na redu, ali zbog određenih tehničkih poteškoća kasnili su s nastupom. Tako su bili prekinuti i nisu odsvirali cjelokupni predviđeni set pjesama. Osim poznatih hitova, od novih pjesama svirali su samo “Štetočine”.

Zadnji bend koji se popeo na pozornicu bili su Brkovi koji su u Sisak došli ujedno predstaviti prisutnima nove gitariste. Kao što se i očekivalo od ove balkan/punk/folk/wellness petorke, publiku su izmorili do kraja. Tako se u nekim trenucima činilo kako bi se i sama ograda ispred pozornice mogla srušiti.

Foto: Vedran Levi

Koncert je završen negdje iza jedan po noći nakon čega su se “Zeleni Brijeg” i Sisak vratili u svakodnevnicu. Za nadati se kako do nekog novog koncertnog događaja neće se motati dugo čekati.

Foto: Vedran Levi