BluVinil postavili “Zasjedu” na putu do drugog albuma
30. svibnja 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

BluVinil postavili “Zasjedu” na putu do drugog albuma

Šibenski pop rock bend BluVinil predstavlja novi singl i video spot za pjesmu “Zasjeda” koja će se naći na njihovom drugom studijskom albumu. 

“Ovaj singl nam je jako bitan zato što otvara naš nadolazeći album pod nazivom ‘Zna li itko tajnu srca’, koji ćete imati priliku čuti ove jeseni. ‘Zasjeda’ pjeva o bijegu, lutanju i povratku. Inspiraciju za ovu stvar pronašao sam u neponovljivom Željku Malnaru, od kojeg čovjek može štošta naučiti, u prvom redu neustrašivost i smionost – vrline koje svaki putnik treba posjedovati”, poručuje Matej Nakić iz BluVinila.

Tekst i glazbu potpisuje Matej Nakić. I ovoga puta s bendom je na produkciji radio Antonino Šimić iz Greenwood Studija, koji je zaslužan za miks, dok je mastering radio Filip Vidović iz Matterhorn Musica. Za videospot je zaslužan Toni Mijač.

Možda i najbrže rastući domaći pop rock bend, osvojio kritiku i publiku sa singlom “Apaši” kojom je zacementirao svoju poziciju u radijskom eteru, a istoimeni album prvijenac je završio na listama najboljih godišnjih albuma. Nakon što je najavni singl novog albuma “Heroji” nastavio put osvajanja radijskog etera diljem Hrvatske, kao i streaming servisa, pridružio mu se i “U predgrađu”, kao i obrada Alicie Keys “Ako nema te”.

“Zasjeda” je još jedna najava drugog albuma koji će biti obavljen za LAA ove jeseni.

Bend je u novu sezonu ušao sa sjajnim nastupima u Samoboru, Zaboku i Beogradu, a za sada prva prilika za čuti novi singl je u Šibeniku 25. lipnja, Vodicama 5. srpnja, Sinju 22. srpnja i Dugopolju 27. kolovoza.