Na Pannonian Rock Festival u Rajevo Selo dolaze Tarja Turunen, Paul Di’Anno, Sirenia i drugi
26. lipnja 2022.
Music Box (11092 Članci)
Podijeli

Na Pannonian Rock Festival u Rajevo Selo dolaze Tarja Turunen, Paul Di’Anno, Sirenia i drugi

Finske metal zvijezde Sonata Arctica i Tarja Turunen, bivša pjevačica Nightwisha, pa Paul Di’Anno, pjevač Iron Maidena na prva dva albuma, atraktivni Norvežani Sirenia, Talijani Elvenking ili Ameri Rings of Saturn, neka su od utjecajnih imena metal glazbe koja će nastupiti na Pannonian Rock Festivalu, koji se će se od 11. do 13. kolovoza u Rajevom Selu, na jugu Slavonije, održati po prvi puta.

Za sada su svoj dolazak najavili posjetitelji iz desetak zemalja, što će već u njegovom premijernom izdanju festival etablirati kao međunarodni, a uz bendove, atraktivna je i lokacija na obali rijeke Save. Ukupno će, u 4 dana festivala, nastupiti 30-ak bendova, a uz spomenute izdvojimo još i Talijane Temperance i Kalidia, te neke domaće i regionalne, poput Mortal Kombat, Manntra, Kraljevski Apartman ili Đubrivo.

Uz njih, posljednjih dana nastupe su potvrdili talijanski sastavi Secret Rule i Myriad Lights, potom Marialena Trikoglou i Project Renegade iz Grčke, te Amalgama iz Rusije. Imamo i dva otkazana nastupa, The Agonist i Alitor, tako da novi headliner postaje Paul Di’Anno!

Cijena festivalske ulaznice je 74 eura, jednodnevna košta 34, no odlučite li se za kupovinu njih 5 u komadu, jedna je gratis. Ulaznice su dostupne na službenom webshopu festivala ili u sustavu Entrio.hr.

14. kolovoza na istom mjestu održat će se Ex-YU festival, na kojemu će nastupiti Davorin i Bogovići, Alisa, Grupa Bolero, Drugi način i Vatreni Poljubac.

Cijena ulaznice za taj festival je 19 eura, a mogu se kupiti OVDJE.  

Broj ulaznica je ograničen, kamp je uključen u cijenu, parking dostupan u blizini kampa, osiguran će biti dovoljan broj sanitarnih čvorova, kao i tuširanje na festivalu. Besplatan ulaz za djecu do 15 godina!!

Moguć je smještaj u privatnim kućama, za što treba kontaktirati organizatora (pannonian.rock.festival@gmail.com, +491602051531)

Napomena organizatora: Kupanje u rijeci na vlastitu odgovornost!

Foto: Tim Tronckoe