Regionalna predstavnica modernog popa tam predstavlja vrući ljetni singl – “pogana”
10. srpnja 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Regionalna predstavnica modernog popa tam predstavlja vrući ljetni singl – “pogana”

Pjesma govori o mladosti, ljepoti življenja i beskompromisnoj slobodi, a predstavnica modernog popa posvećuje ju prekrasnim, jakim i nezavisnim ženama.

Vrući ljetni dani i pozitivna energija koja se osjeća u zraku donose novi singl talentirane kantautorice i mlade pop zvijezde tam. Prošle godine zavela je slušatelje pjesmom „Žad“, i dalje aktualnim hitom koji je nastao u suradnji s trap sastavom Zicer Inc., a ovoga puta publiku je odlučila iznenaditi singlom „pogana“ – energičnom pjesmom posvećenom svim jakim ženama, njihovom seksepilu i nezavisnosti.

„Pjesma ’pogana’ nastala je pod utjecajem afrobeat glazbe koju najviše slušam u posljednje vrijeme. Kako mi se ove godine otvorio prostor za nastupe, napisala sam ju usred kratke pauze tijekom turneje, kada se posložilo sve što sam doživjela i čula. Singl govori o mladosti, ljepoti življenja i beskompromisnoj slobodi, a inspirirana je prekrasnim, jakim i nezavisnim ženama koje su oko mene“, kaže autorica o svom novom izdanju.

Upravo predstavljeni singl dolazi u pratnji atraktivnog spota s kadrovima koji prikazuju mlade ljude koji uživaju u trenutku i žive život punim plućima. Izdanje je posebno i po tome što je ovo Tamarin redateljski prvijenac kojeg je režirala s Marijom Stošić s kojom je ranije surađivala na spotovima za „brži od svega“, „aj ćao“ i „usne uz rebra (nanana)“.

Glazbeni video prati ideju pjesme na najbolji mogući način, a ovoga puta, uz Mariju Stošić, potpisujem i režiju. Ovo je spot u kojem sam najviše kreativno sudjelovala do sada, a sretna sam što je Marija imala prostora da, pored šminkanja koje radi savršeno, i na ovaj način izrazi svoju kreativnost i umjetnički dar“, komentira svestrana tam koja je i ovoga puta bila zadužena za tekst, a zajedno s Damirom Hrnjicom (Mirda) potpisuje i produkciju pjesme.

Posebna i uvijek dosljedna sebi, a poznata po specifičnom stilu pisanja i posebnoj interpretaciji, tam se sa svakim novim izdanjem trudi publici pružiti iskrene emocije, svježu energiju i glazbu koja pokreće. Dokaz tome su i brojni uspješni koncerti diljem regije u kojima publika uživa i pleše skupa s njom.

Foto: Goran Popovski