Multi-platinasta superzvijezda Lizzo objavila iščekivani novi album “Special”
19. srpnja 2022.
Music Box (11069 Članci)
Podijeli

Multi-platinasta superzvijezda Lizzo objavila iščekivani novi album “Special”

Lizzo, trostruka dobitnika Grammyja, kraljica TikToka i multi-platinasta američka glazbenica, glumica, kantautorica i flautistica, objavila je iščekivani novi studijski album “Special” koji čini 12 pjesama.

Album uključuje i fokus singl “2 B Loved (Am I Ready)” u produkciji Maxa Martina te uzbudljivu naslovnu pjesmu “Special”. Album su producirali nagrađivani hitmejkeri, njezin dugogodišnji suradnik Ricky Reed, Mark Ronson (Adele, Lady Gaga, Miley Cyrus), Max Martin (The Weeknd, Coldplay, Britney Spears) i Benny Blanco (Rihanna, Katy Perry, Maroon 5). Novo izdanje “Special” uključuje i mega hit “About Damn Time” koji se trenutno nalazi na drugom mjestu Billboard Hot 100 ljestvice te na šestom mjestu hrvatskog Airplay Radio Charta, ljestvice najemitiranijih stranih singlova u domaćem eteru. Hit je između ostalog rezultirao i s preko 5 milijuna kreiranih videa na TikToku, čime je pjesma zasjela na prvom mjestu na TikToku u Americi.

Na putu da postane njezina pjesma s najvećim brojem streamova do sada, “About Damn Time” ujedno označava i njen četvrti hit koji se našao među top 10 na Billboard “Hot 100” ljestvici, nakon “Truth Hurts” (koja je provela sedam tjedana na prvoj poziciji), “Good As Hell,” i “Rumors (Feat. Cardi B).

Obožavana glazbenica, koja je svojim talentom ostavila ogroman trag u popularnoj glazbi i kulturi, s posljednjim platinastim albumom “Cuz I Love You” iz 2019. koji se našao na četvrtom mjestu Billboard 100 ljestvice, osvojila je i tri nagrade Grammy, Billboard Music Award, BET Award i Soul Train Music Award. Novi album “Special” pronađite na regularnom crnom, zlatnom i ljubičastom LP-u te CD-u u svim Dancing Bearovim prodavaonicama i putem web shopa – dancingbear.hr.