Razgrabljene sve early bird ulaznice za jubilarni Sea Star festival 2023.
25. prosinca 2022.
Music Box (10723 Članci)
Podijeli

Razgrabljene sve early bird ulaznice za jubilarni Sea Star festival 2023.

Fanovi Sea Stara pokupovali su svih 5.000 prvih ulaznica za jubilarno peto izdanje festivala što umaški događaj trenutno stavlja u top 3 najprodavanija događaja u Hrvatskoj!

Dva objavljena headlinera, electro-punk giganti The Prodigy i techno superzvijezda Indira Paganotto, podigli su jaku buru i povukli publiku iz više od 21 zemlje svijeta da požuri i osigura svoje mjesto u laguni Stella Maris 19. i 20. svibnja 2023., na prvom velikom festivalu sezone. Zbog ovakve potražnje, organizatori iz Exita odlučili su da novi kontigent puste po idućoj, promotivnoj cijeni, od svega 259 kn (35 Eur) što je također velikih 40% uštede u odnosu na finalnu cijenu ulaznica! Uz njih, u ponudi su i VIP Gold ulaznice, Kamp i, po prvi put, Onstage Experience VIP, koji daje pristup glavnim pozornicama, a kupiti se mogu na službenim stranicama festivala, na prodajnim mjestima te online u sistemu Entrio.

Po reakcijama publike superjaki Sea Star dobio je veliki vjetar u leđa potvrdom da je već 5.000 ljudi potvrdilo svoj dolazak u Umag. Kada se tome zbroje i svi posjetitelji iz cijele regije, ali i nekoliko desetina zemalja svijeta, koji uz kupljenu ulaznicu za EXIT mogu dobiti i onu za Sea Star, može se očekivati rekordan broj posjetitelja koji će upravo iz Istre pokrenuti ljetnju sezonu na cijelom Jadranu, ali i šire kao jedan od prvih velikih open-air festivala u kalendarskoj godini.