Poljski black metal velikani Mgla ponovno u Zagrebu
19. srpnja 2022.
Music Box (10572 Članci)
Podijeli

Poljski black metal velikani Mgla ponovno u Zagrebu

Mgla se nakon tri godine od rekordno brzo rasprodanog koncerta u Močvari vraća u Hrvatsku, točnije u Boogaloo. Datum ove velike black metal gozbe na kojoj će promovirati svoj posljednji album “Age of Excuse” je 4. rujna. 

Prvi nastup benda u Zagrebu obilježen je besprijekornom svirkom i energijom koju bend stvara samom pojavom na pozornici. Tada je iz vedra neba samo izbačen novi album Age Of Excuse jer bend, eto tako, voli iznenaditi i sve odraditi DIY, a publika je imali priliku iz prve ruke poslušati čak dvije nove stvari uživo. Presjek stvaralaštva benda prezentiran u više od sat vremena svirke nikoga nije ostavio ravnodušnim, pa se i ovaj put očekuje da jedna poštena sonična bombu. Ovaj koncert je službena promocija tog albuma koja se zbog covida nije dogodila ranije. Naravno, bit će tu i hitova sa starih uspješnica With Hearts Towards None, Exercises In Futility i Groza.

Ograničeni kontingent ulaznica ranograbilica po cijeni od 160 kuna može se kupiti preko sustava Entrio do 25. srpnja ili isteka zaliha. Nakon toga kreće prodaja i hard copy ulaznica sa službenim dizajnom turneje u Dirty Old Shopu po cijeni od 180 kuna, dok će na ulazu ako ih ostane koštati 200 kuna. Koncert organiziraju Subsonic Events i Hangtime Agency.

Foto: Davor Birt