Ukrajinska techno atrakcija predvodi novu seriju sjajnih gostovanja na Krku
27. srpnja 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Ukrajinska techno atrakcija predvodi novu seriju sjajnih gostovanja na Krku

Melodični house i techno vrlo su popularni žanrovi, a na Krk ovog petka, 29. srpnja stiže ukrajinska zvijezda koja je doživjela brzi uzlet na toj sceni. Korolova će svojim emotivnim, ali i energičnim zvukovima rasplesati publiku novog kluba Diamond kod Malinske. 

O njezinoj popularnosti govori podatak da je samo u jednoj godini imala 60 nastupa u čak 20 zemalja, a njezini videi na Youtubeu dosežu desetke milijuna pregleda. DJ karijeru započela je prije 10 godina, a u glazbi je, kaže, još od glazbene škole koju je počela pohađati kao 6-godišnjakinja.

„Ne bih rekla da je bilo teško uspjeti. Nikad mi nije bio cilj biti na vrhu ili poznata. Jednostavno uvijek radim ono što volim, produciram, puštam glazbu i to radim sa strašću“, veli Korolova uoči nastupa na Krku.

Za svoj osobni stil odabrala je melodični techno kojeg je oduvijek slušala, a danas je i po svojem producentskom radu poznata kao istaknuta predstavnica ovog žanra.

„To je vrlo emotivna i intenzivna glazba, a melodije mi padnu na pamet u različitim situacijama. Ponekad čujem neki zvuk koji mi se sviđa na ulici, snimim ga, a poslije ga pokušavam postići i u studiju. Volim raditi s vokalistima, oni uvijek daju najbolje trenutke pjesmama“, navodi Korolova.

Rad joj u posljednje vrijeme otežava situacija u njezinoj Ukrajini. „Želim reći veliko hvala svim ljudima koji podržavaju moju zemlju. Jako je teško svirati nakon svih ovih strašnih vijesti koje svakodnevno stižu iz Ukrajine, ali najbolje što mogu učiniti je nastaviti raditi i pomoći novcem ljudima i životinjama u mojoj zemlji“, ističe Korolova.

Ukrajinska zvijezda ponovo dolazi u zemlju koju smatra nevjerojatnom. „Sretna sam što se vraćam u prekrasnu Hrvatsku. Vidjela sam puno videa iz Diamonda, izgleda fantastično i jedva čekam zasvirati u ovom klubu. Vidimo se na plesnom podiju!“

Nastup Korolove uvod je u nastavak sjajnih gostovanja u kolovozu. U petak, 5. kolovoza će u sklopu BSH partyja zasvirati Joey Daniel i Stacey Pullen, dok dan kasnije impresivnu pozornicu u Diamondu zaposjeda turska zvijezda Burak Yeter. Slavni francuski duo Ofenbach nastupa 12. kolovoza, a pravi spektakl slijedi 18. kolovoza kad stiže duo Shouse, poznat po megahitu Love Tonight. Jednako atraktivan bit će i nastup južnoafričkog house DJ-a Thembe, zvijezde klubova i festivala od Ibize do Meksika. 

Ulaznice za nastup Korolove mogu se nabaviti u sustavu Entrio.hr.