IZVJEŠĆE/FOTO: TBF i Aklea Neon idealni ljetni koktel za zabavu u Dubrovniku
2. kolovoza 2022.
Vedran Levi (32 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: TBF i Aklea Neon idealni ljetni koktel za zabavu u Dubrovniku

Dubrovnik Live program nastavljen je gostovanjem T.B.F.-a i Aklee Neon u petak, 29. srpnja, u prostoru kampa Solitudo.

Aklea Neon je prvi puta u Dubrovniku s pratećim bendom Sound Doulas došla predstaviti novi album “Dođi na joji”. Kako je nastup počeo nedugo nakon 21 sat broj prisutnih bio je oskudan, no svi koji su došli na vrijeme, imali su prilike čuti poznate hitove “Mijenjam te”, “Da mi je”, “Zovi ju mama”. Od autorskih pjesama svirane su “What I Want”, “Na dah”, “ANTM” i “Shika shika”, dok su se na popisu našle i dvije obrade, “You Don’t Love Me (No, No, No)” Dawn Penn i “Naranča” Elvisa Stanića s kojom su završile koncert i pozornicu prepustile The Beat Fleetu.

Foto: Vedran Levi

T.B.F. s više od 25 godina iskustva čest je gost u ‘GrOdu’, a i u Solitudu su nastupili 2019. zajedno s Vojkom V. Iako su zasvirali malo iza 22 sata trebalo je još nekih pola sata kako bi se prostor popunio. Prve redove ispunili su mahom mlađe generacije što je pokazatelj kako je bend i nakon toliko vremena još uvijek prepoznatljiv i zanimljiv. S druge strane šteta što ovakvih koncerata u Dubrovniku nema više, jer ljudi su željni plesa i zabave. Iz svoje pjesmarice T.B.F. ima velik izbor hitova, tako da je atmosfera od samog početka bila vesela, čemu je sigurno pridonio prethodni nastup Aklee Neon i njezinih Sound Doulas koji se odlično nadovezuju na njihov zvuk.

Kako su se nizali hitovi od “Odjeb je lansiran”, “Guzice i sise”, “Date”, “Veseljka” to se publika sve više dizala. Sam bis tempiran je točno za kraj, u ponoć, iako je trebalo neko vrijeme da prisutni krenu kućama ili dalje u noćni život. Pogotovo jer su se fanovi dokopali Mladena Badovinca za fotografiranje kako je sišao s pozornice.

Foto: Vedran Levi

Dubrovnik Live nastavlja se za dva tjedna, 13. kolovoza, s dvostrukim nastupom Matije Cveka i lokalnih ‘celebritija’, grupe Silente.

Foto: Vedran Levi