Intrigantna nizozemska soul diva Sharon Kovacs uskoro u Tvornici kulture!
20. kolovoza 2022.
Music Box (10880 Članci)
Podijeli

Intrigantna nizozemska soul diva Sharon Kovacs uskoro u Tvornici kulture!

Jedna od najvećih senzacija nizozemske glazbene scene – Sharon KOVACS, po drugi put dolazi u Zagreb gdje će u sklopu Musicology Sessions koncertnog serijala 25. rujna održati koncert u Tvornici kulture.

Ova umjetnica i kantautorica u sebi skriva glas jedne prave soul legende koja je publiku privukla prije svega, svojom jedinstvenošću i iskrenim stavom. Tijekom prvog COVID lockdowna Kovacs je boravila u Portugalu radeći na novoj glazbi inspiriranoj tom zemljom. Njezin novi singl “Tutti Frutti Tequila“ iako na prvu zvuči funky i veselo, ima snažnu poruku o restartanju, pauziranju i zaboravljanju svega barem na trenutak. Kovacs u svojim tekstovima uranja podjednako u svijetle i mračne aspekte modernih veza. Njezine pjesme su zapravo svojevrsne ispovijesti divljih ljubavi i nezdravih romantičnih odnosa, hedonizma i ovisnosti – svega onog što ju je pratilo kroz emotivni rollercoaster koji je proživljavala posljednjih nekoliko godina, izgubivši i glazbene i romantične partnere te gradeći novu Kovacs obitelj s producentom Liamom Howeom.

Nakon 60 milijuna pregleda na YouTubeu, velikog broja nagrada i nastupa na istaknutim festivalima, Kovacs je na pravom putu da postane živa legenda svjetske glazbene scene, a već sada slovi za nasljednicu Amy Winehouse, Elle Fitzgerald i Lane Del Rey. Ova talentirana Nizozemka u Zagrebu će predstaviti svoja dva albuma “Shades of Black” i ,,Cheap Smell” , zarezati dušu i srce svih posjetitelja, nahraniti ih svojim glasom te na jednu večer utopiti vrtlogom emocija, ali i razveseliti svojom dječjom razigranošću.

Ulaznice za koncert dostupne su online na Entrio.hr kao i na prodajnim mjestima.