Kantautorica ETHER (Nikol Ćaćić) napisala odu ženi koja se bori s usamljenosti
22. kolovoza 2022.
Music Box (10880 Članci)
Podijeli

Kantautorica ETHER (Nikol Ćaćić) napisala odu ženi koja se bori s usamljenosti

Nakon upečatljivog prvog samostalnog singla “Nemoj disati”, pjevačica ETHER predstavlja novu pjesmu “Sama”. 

Emotivni singl korak je dalje u glazbenom putu Nikol Ćaćić, svima dobro poznate vokalistice benda NLV. Kako je već i ranije istaknula, kombinacijom zvukova nastoji prići bliže ideji svojega porijekla, a svojim slušateljima otkriva dio po dio sebe.

Osjećaj usamljenosti je vjerojatno najveći strah koji imam. S njim se borim većinu svog odrasloga života. Pjesma “Sama” je oda ženi koja prolazi isti put, isti osjećaj i istu borbu. Jer ako sama sebe ne možeš izvući iz tantruma bijega od same sebe, ne može te nitko izvući“, kaže Nikol.

Tekst pjesme potpisuje upravo Nikol, dok je na glazbi radila skupa s Lukom Vidovićem, koji potpisuje produkciju, miks i master snimke. Neva Baričić pridružila im se na violončelu, a skupa s Lukom Vidovićem i Ivanom Perkovićem pjeva i back vokale.

ETHER je samostalni projekt pjevačice Nikol, koja je prva glazbena iskustva na pozornici stekla s tek 12 godina. Svoje prve pjesme na engleskom jeziku piše i sklada s 15 godina, a par godina kasnije zajedno s Lukom Šipetićem i Vedranom Grubićem pokreće hvaljeni projekt NLV.  ETHER krajem ove godine priprema i album prvijenac pod etiketom Basic & Rough.