Sandro Bastiančić i Ana Kabalin snimili novu verziju pjesme “Dan kao san”
20. rujna 2022.
Music Box (11018 Članci)
Podijeli

Sandro Bastiančić i Ana Kabalin snimili novu verziju pjesme “Dan kao san”

“Dan kao san 22” inkarnacija je hita riječkog En Facea “Dan kao san” i novi singl s debitantskog kantautorskog albuma Sandra Bastiančića “Šlager sezone”.

“Šlager sezone” zbirka je od deset skladbi „osunčanih melodija, zamamnih višeglasja i poetike koju su proslavili glazbenici poput Jamesa Taylora, Jacksona Browna, Davida Crosbyja…“, a “Dan kao san 22” pjesma kojom Sandro zatvara poglavlje svog prvog solističkog ostvarenja.

Nova verzija mekša je, sjetnija i polaganija, a originalni vokal Martine Štritof zamijenila je izvrsna Ana Kabalin. Melodije usne harmonike i Sandrove produžene ruke – gitare – ovaj put akustične, nose “Dan kao san 22”, a Dino Ivelja doprinio je zvukom kotrabasa. “Odličnim izmjenama vokala te potom i dvoglasjem, Sandro i Ana izgradili su još jednu divnu pjesmi o sretnoj ljubavi.”

Videospot koji potpisuje Dinko Čvorić – Doringo gledatelju prenosi dio ugodne i opuštene atmosfere s promocije albuma u omiljenom riječkom okupljalištu Dnevni boravak.

Singl “Dan kao san 22” i cijeli album “Šlager sezone”, majstorske su ljubavne pop-rock izvedbe Sandra Bastiančića i niza prijatelja i kolega koji su svojim izvedbama obogatili njegovo prvo kantautorsko djelo.