Music Box slavi 5 godina portala filmskim kvizom i tri koncerta u Vintage Industrial Baru
22. rujna 2022.
Music Box (11017 Članci)
Podijeli

Music Box slavi 5 godina portala filmskim kvizom i tri koncerta u Vintage Industrial Baru

Glazbeni portal Music Box postoji od 17. siječnja 2017. godine i u 5 godina djelovanja svrstao se među najčitanije i najcjenjenije glazbene portale u Hrvatskoj.

Portal djeluje u sklopu Udruge kreativaca, a osnovalo ga je troje prijatelja Nikola Knežević, Andrej Smolić i Zvončica Smolić. Okuplja mnoštvo volontera (novinara, kritičara, kako glazbenih, tako i filmskih), zaljubljenika u glazbu i film, entuzijasta, ali prije svega divnih ljudi. Tijekom proteklih 5 godina, osim aktivnog praćenja domaće i strane glazbene i filmske scene, Music Box je organizirao i nekoliko edukativnih javnih tribina kroz koje se više govorilo o raznim zanimljivim temama poput glazbe kao terapije, te nezavisnih glazbenih portala i kritičara.

Music Box proslavit će prvih 5 godina rada događajem koji organizira u Vintage Industrial Baru u Zagrebu. Ovaj događaj obilježit će i novo razdoblje Music Boxa o čemu ćete više saznati 16. studenog 2022. godine.

U ponedjeljak, 26. rujna bit će objavljeno prvo glazbeno ime koje će nastupiti na proslavi 5 godina portala, a onda će u naredna dva tjedna biti otkrivena i preostala dva imena. Uskoro će biti poznate i sve informacije za filmski kviz na koji će se moći prijaviti brojne ekipe.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.