Ed Sheeran ostvario dječački san i snimio novu pjesmu za Pokémon igre
5. listopada 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Ed Sheeran ostvario dječački san i snimio novu pjesmu za Pokémon igre

Zvijezde su se posložile pa je tako Ed Sheeran, jedna od najvećih svjetskih zvijezda i mega-fan Pokémona, nakon brojnih suradnji ostvario svoju želju i snimio novi singl za Pokémon igre Pokémon Scarlet i Pokémon Violet koje službeno izlaze 18. studenog na  Nintendo Switch konzolama.

Pokémon je snimio briljantan video – dijelom iz stvarnog svijeta, a dijelom animiranim s Edom te je inspiriran Edovom fascinacijom franšizom. Uz njegove najdraže Pokémone kao što su Pikachu, Squirtle, Machamp i Snorlax,  jedinstvenom umjetničkom temom skica Yua Nagabe, čiji stil podsjeća na crteže Pokémona koje je Ed crtao kao dijete, video nudi mnoštvo iznenađenja koje obožavatelji mogu otkriti i vraća nas u jednostavnija vremena djetinjstva kada je nebo bilo granica.

“Igrao sam Pokémone još od osnovne škole’’ komentirao je Ed. ‘’Moj brat I ja imali smo različite verzije igrica i zajedno smo mijenjali Pokémone dok svako od nas ne bi završio svoj Pokédex. Volio sam karte, ali igre su ono u čemu sam se gubio po cijele dane. Volio sam cijeli svijet koji su stvarale; odvraćalo me negativnih stvari koje su se događale u mom životu/školi. Bio je to svijet u koji sam mogao pobjeći. Iako sada imam 31 godinu, još uvijek posjedujem isti Game Boy Color i igram Pokémon Yellow ili Silver u avionima i vlakovima kad sam na turneji. Velika je čast dodati pjesmu u igru ​​Pokémon i snimiti nostalgičan video. Nadam se da ćete uživati ​​u pjesmi i videu – bilo je sjajno snimati ga!”

“Rad sa superzvijezdom kao što je Ed bilo je ostvarenje sna za nas u Pokémonu”, dodao je Kenji Okubo, predsjednik Pokémon Company International. “Svi smo njegovi veliki obožavatelji i, ne samo da je bilo zadovoljstvo raditi s njim, nego i njegova autentična ljubav prema Pokémonu doista je bila opipljiva. Yuichi Kodama napravio je fantastičan posao utjelovljenja osjećaja čiste djetinje radosti i osjećaja avanture unutar videa. Njihovo iskreno obožavanje Pokémona čini ovu suradnju uistinu posebnom i jedva čekamo vidjeti obožavatelje Pokémona i obožavatelje glazbe kako pjevaju uz Celestial. Nadam se da se svi također vesele uživanju u pjesmi kasnije tijekom ove godine u igrama Pokémon Scarlet i Pokémon Violet.”

Foto: Zakary Walters