Vodeća regionalna reperica Mimi Mercedez najavljuje svoj najveći solo koncert u Zagrebu
9. listopada 2022.
Music Box (11070 Članci)
Podijeli

Vodeća regionalna reperica Mimi Mercedez najavljuje svoj najveći solo koncert u Zagrebu

Uoči objave novog studijskog albuma, beogradska reperica Mimi Mercedez priprema svoj do sada najveći samostalni koncert u Zagrebu.

U petak, 21. listopada, jedna od omiljenih hip-hop umjetnica u regiji održat će koncert u Tvornici kulture, što će joj ujedno biti i prvi solo nastup u ovom kultnom zagrebačkom prostoru. Uvijek beskompromisno direktna, Mimi Mercedez se kroz desetljeće aktivnog glazbenog djelovanja izgradila u vodeće ime regionalne hip-hop scene. Njene pjesme kao što su “Ne možeš da sediš sa nama“, “Samo keš“, “Kleopatra” ili “Patike za trčanje” postale su neizostavan dio kako underground tako i mainstream kulture, prateći videospotovi broje desetke milijuna pregleda na YouTubeu, dok njeni Instagram i TikTok profili imaju više od 200.000 pratitelja.

Od samih početaka svoje glazbene karijere, Mimi Mercedez ističe se svojim britkim tekstovima koji na autentičan način obrađuju teme bliske današnjoj mladeži, a svaka pjesma nosi moćnu poruku i jasan stav, što je čini jedinstvenom glazbenom pojavom na ovim prostorima.

Jedna od takvih pjesama je i nedavno predstavljeni singl “Dajivé Komì”, u kojoj joj se pridružio reper Seksi, član sastava Crni Cerak. Upravo tom pjesmom Mimi Mercedez najavljuje i svoj novi studijski album, a prateći videospot trenutno se nalazi i u Top 20 Youtube Trendinga u Hrvatskoj. I dok fanovi iščekuju navedeno izdanje, dio novih pjesama naći će se i na repertoaru njenog najvećeg samostalnog nastupa pred zagrebačkom publikom, 21. listopada u Tvornici kulture.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji po cijeni od 60 kn, online na Core Event platformi te u Drito Baru, Dirty Old Shopu i Rockmarku (Zagreb). Na dan koncerta bit će 80 kn. Organizator događanja je yem, koji poručuje: “Nakon dugo vremena solo gig u Zagrebu, prvi put solo u Tvornici, Mimi Ma. Dress code: patike za trčanje.

Foto: Julijan Labrović