Poslušajte nikad objavljenu pjesmu grupe Queen iz 1988. godine!
15. listopada 2022.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

Poslušajte nikad objavljenu pjesmu grupe Queen iz 1988. godine!

Queen predstavlja nikad prije objavljenu pjesmu „Face It Alone” originalno  nastalu za vrijeme snimanja albuma „The Miracle” 1988. godine.

Još jedna novost koja će razveseliti fanove je ta da će se pjesma naći na reizdanju spomenutog albuma koji stiže već polovicom studenog. Da ova pjesma postoji May i Taylor otkrili su u nedavnom radijskom intervjuu za BBC objavljenim u sklopu nastupa s pjevačem Adamom Lambertom. Roger Taylor ju je tada opisao kao mali, pomalo zaboravljen Freddijev dragulj, a Brian May je nadodao kako riječ o jako dirljivoj pjesmi.

Pjesma je izvorno snimljena tijekom bendovih povijesnih sesija za album „The Miracle“ iz 1988. godine, plodnog razdoblja u kojem je nastalo oko 30 snimaka, od kojih mnoge nikada nisu objavljene. Ponovno je otkrivena kada se tim benda okupio kako bi pronašli materijale potrebne za reizdanje albuma. „Face It Alone” ujedno je prva nova pjesma s Freddiejem Mercuryjem koja je objavljena u više od osam godina. Nakon Mercuryjeve smrti 1991. godine, Queen su objavili brojne dotad neobjavljene pjesme s voljenim frontmenom među kojima je kompilacijski album „Queen Forever” (2014.) koji okuplja njihove ponajbolje pjesme iz osamdesetih.

„Face It Alone” također će uključena na najavljenom limitiranom kolekcionarskom izdanju box seta 13. reizdanja studijskog albuma „The Miracle”. Izdanje od osam dijelova može se pohvaliti diskom koji sadrži više od sat vremena prethodno neobjavljenih snimaka, uključujući šest neobjavljenih pjesama. Audio uključuje i iskrene razgovore benda u studiju, dajući tako direktan uvid u kreativni proces četiri člana benda. Reizdanje se može prednaručiti ovdje: https://Queen.lnk.to/TheMiracle