Prijavite se za 4. izdanje Superval festivala!
22. listopada 2022.
Boris Abramović (292 Članci)
Podijeli

Prijavite se za 4. izdanje Superval festivala!

Superval festival je glazbeni festival bendova školskog uzrasta kojem je cilj omogućiti mladima da nastupe kao pravi profesionalci u klupskoj atmosferi, uz tehničku podršku profesionalaca i da osjete iskrenu koncertnu emociju pred njima poznatom i nepoznatom publikom.

Otvorene su prijave za četvrto izdanje Supervala koje će trajati dva dana, 16. i 17. 6. 2023. u Vintage Industrial Baru!

Prijave za nastup otvorene su za bendove koji izvode autorsku glazbu i/ili obrade te pohađaju osnovnu ili srednju školu.

Svi zainteresirani trebaju na mail prijave@superval.hr poslati sljedeće:
– Video poveznica (link) izvođenja barem jedne pjesme
– Popunjenu prijavnicu sa svim traženim podacima koja se nalazi na službenoj stranici Supervala (www.superval.hr)

Rok za prijave je otvoren i traje do 30. 11. 2022. godine. Nakon isteka roka organizacijski tim preslušat će prijave i 21. prosinca 2022. godine objaviti tko nastupa na četvrtom izdanju festivala. I u svojem četvrtom izdanju Superval poziva sve aktivne bendove školskog uzrasta da se prijave i pokažu što znaju! Ove godine su četiri najbolja benda sa Superval festivala imali priliku nastupiti na našem najvećem festivalu u zemlji, INmusic festivalu u Zagrebu. Ne propustite se prijaviti na Superval festival jer ste možda baš vi i vaš bend sljedeća velika stvar hrvatske rock glazbe !

Sretno svima.