IZVJEŠĆE/FOTO: I u sarajevskoj Slogi pjevalo se nešto ljubavo
29. listopada 2022.
Vedran Levi (34 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: I u sarajevskoj Slogi pjevalo se nešto ljubavo

Turneja Hladnog piva “35 za 35” među zadnjim koncertima nekako je morala doći u sarajevsku Slogu što im je ujedno bio i četvrti nastup u ovom prostoru.

Taj petak, 21. listopada, obilježio je ogroman red u kojem se strpljivo čekalo za pogledati i poslušati bend koji neće tako brzo vratiti u Sarajevo. Iako su na podiju u početku bili vidljivi stolovi u nastaloj gužvi jednostavno su nestali. Cijeli prostor se složno ispunio i za početak ‘pjevalo nešto ljubavno’. Izbor pjesama proveo je publiku kroz sve vremenske periode Hladnog piva, od “Džinovskog”, “G.A.D.-a”, pa do novih pjesama “Kišna nedjelja” i “Štetočine”. Nastup je imao očekivani tijek s paljenjem telefona u publici i gošćom koja je bila odabrana za repanje u “Teško je ful biti kul”. Nakon skoro dva i po sata od sarajevske publike bend se oprostio s “Fur Immer Punk”.

Dok je odzvanjala “Kad sunce opet zađe” KUD Idijota, Milan ‘Mile’ Kekin, Zoran ‘Zoki’ Šubošić, Mladen ‘Suba’ Subošić, Krešimir ‘Šoki’ Šokec i Milo ‘Deda’ Kiš izveli su jedan od posljednjih zajedničkih poklona publici koja je tu već desetljećima s njima. ‘Na ovim prostorima’ nema puno kvalitetnih klubova poput Sloge i svaki koncert je vrhunski užitak, a ako još imate prekaljeni bend poput Hladnog piva, uživat ćete svake sekunde bez straha od popratnog zujanja u ušima kad sve završi.

Posljednji koncert održat će se u subotu, 29. listopada, u istarskom Humu na 22. smotri domaćih rakija. Zagrijavanje počinje u 19 sati uz DJ-a, a koncert u 21:30. Zbog malog prostora broj ulaznica je ograničen. Više informacija možete pronaći na službenoj stranici benda.

Foto: Vedran Levi