Rockmark objavio autobiografiju “Brianovi životi”, autobiografiju frontmena benda AC/DC, Briana Johnsona
29. listopada 2022.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

Rockmark objavio autobiografiju “Brianovi životi”, autobiografiju frontmena benda AC/DC, Briana Johnsona

Hrvatski fanovi AC/DC-a će istovremeno kao i fanovi širom svijeta čitati jednu od najzanimljivijih priča u povijesti rocka autobiografiju Briana Johnsona!

Ispričano na Brianov neponovljiv i jedinstven način, ovo duhovito i zabavno rock štivo vodi nas sve od Johnsonovog djetinjstva u poratnom Dunstonu do snimanja remek-djela “Back in Black”, najprodavanijeg rock albuma u povijesti. Na više od 330 stranica i uz pregršt fotografija, uglavnom iz privatne arhive, Johnson nas upoznaje sa svojom obitelji, prisjeća se brojnih dječjih nestašluka i zgoda, te uspona i padova s bendovima s kojima je pokušavao ostaviti trag na glazbenoj sceni. A onda, kada je sve propalo i kada se morao vratiti svjetovnim zanimanjima, kao grom iz vedra neba pozvan je na audiciju u London: AC/DC bili su u krizi nakon smrti Bona Scotta i tražili su novog pjevača. Nije Johnson propustio progovoriti i o gubitku sluha koji mu je dijagnosticiran 2016. zbog čega je morao napustiti bend samo da bi se u njega trijumfalno vratio 2020. kada je objavljen album “Power Up”.

Dirljivi, osobni i neukrotivi, ali uvijek smiješni do suza, “Brianovi životi” priča je o jednom od najomiljenijih rockera na svijetu koji će za svoj život reći: „Nine lives, Cat’s Eyes. Abusing every one of them, and running wild.“

Cijena knjige je 165 kuna.

Foto: John Cheuse