Stigla je nova pustolovna slikovnica svjetske glazbene ikone Paula McCartneyja!
6. studenoga 2022.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Stigla je nova pustolovna slikovnica svjetske glazbene ikone Paula McCartneyja!

Legendarni Beatle Paul McCartney predstavio je nastavak popularne slikovnice “Hej super Djedice”, a ovog se puta avanturama pridružuje i Super Bakica u “Zelenoj podmornici Super Djedice”! 

Slikovnica je nadahnuta McCartneyevim vlastitim iskustvom super djedice za voljenu unučad, a u šarmantnoj priči uživat će i mladi i stari. Podmorska avantura malim istraživačima donosi brojna iznenađenja, obiteljsku zabavu, ali i razigrane reference na Beatlese.

Izumi Super Djedice su legendarni, a njegova nova zelena podmornica ne razočarava. Zapravo, leti i zaranja! Super Djedica odvodi unuke u još jednu avanturu, ali on i Kuleri ubrzo se nađu u škripcu. Odjednom, Super Bakica dolazi u pomoć! Super Bakica je istraživač jednako hrabar kao i Super Djedica, s nevjerojatnom harmonikom. Uz Super Djedičin čarobni kompas i njezinu čarobnu glazbu, svi sigurno stižu kući. Ali ne prije nego što uživate u paradi, rasplesanim životinjama iz prašume i bijegu od grabežljive hobotnice. Ova je priča savršena za male istraživače i obožavatelje Paula McCartneyja!

Croatia Records svoju je želju za približavanjem najboljeg od glazbe predstavila kroz širok raspon sadržaja za djecu, što je prepoznala i legendarna izdavačka kuća Penguin Random House iz LondonaUspjeh prethodnog projekta i opravdano povjerenje u prezentiranju Paulovog rada, rezultiralo je nastavkom suradnje i objavom slikovnice “Zelena podmornica Super Djedice”! Na hrvatskom izdanju slikovnice radilo se mjesecima, a suradnja sa Sir Paulom i njegovim timom bila je iznimno susretljva i profesionalna. Jedinstvenu maštu glazbene ikone i ovog je puta živopisnim ilustracijama dočarala umjetnica Kathryn Durst.

Dio ovog projekta je i buđenje svijesti o kvalitetnom glazbenom sadržaju kod najmlađih članova našeg društva i širenje njihovog obrazovanja, razumijevanja glazbe i važnosti glazbenog izričaja. Upravo će zato Croatia Records kroz ovaj projekt uključiti predškolske i niže razrede osnovnih škola kao i domove za nezbrinutu djecu. U suradnji s udrugom “Tete pričalice” održat će čitanje slikovnice od strane nekih od najznačajnijih imena hrvatske glazbe najmlađima i ispričati o glazbi te koliko njima glazba znači.

Slikovnicu “Zelena podmornica Super Djedice” po cijeni od 79 kuna možete nabaviti u svim glazbenim prodavaonicama, knjižarama te na webshopu.