Najavljeno zadnje izdanje Sasplash Festivala u Hrvatskoj!
24. studenoga 2022.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Najavljeno zadnje izdanje Sasplash Festivala u Hrvatskoj!

“Došao je i taj trenutak. Krug je zatvoren, i život ide dalje”, kažu organizatori Seasplash festivala.

“Sretni smo i ponosni što smo u nešto više od dva desetljeća sudjelovali u pokretanju, stvaranju, njegovanju i promoviranju danas agilne nezavisne glazbene scene koja prije toga na ovim područjima nije postojala. Seasplash festival uvijek je isporučio originalnu viziju karipskog glazbenog nasljeđa, u fuziji s recentnim trendovima i mediteranskim ambijentom. Kroz godine smo ugostili čitav niz bendova, live act-ova, DJ-eva, sound systema i pratećih kolektiva…, od čega se neće razlikovati ni 21. izdanje, ovom prilikom u ipak nešto svečanijom tonu povodom zatvaranja jednog velikog životnog poglavlja. Kao i do sada, 21. Seasplash festival će ponuditi nastupe većeg broja izvođača, kroz četiri dana i na nekoliko pozornica, u kombinaciji s dodatnim sadržajima, besplatnim za posjetitelje. Život na lokaciji kroz dane održavanja uvijek je bio jedna od posebnosti festivala, s kampiranjem u hladu guste borove šume, tik uz more”, ističu.

Kao i posljednjih nekoliko godina, posljednje izdanje Seasplash festivala održati će se od 20. do 23. srpnja na lokaciji Martinske u Šibeniku, jednoj od rijetkih, ako ne i jedinoj festivalskoj destinaciji unutar Unesco buffer zone, te u zaštićenom prirodnom krajoliku šibenskog kanala.

Prvu najavu izvođača objavljujuidućeg mjeseca, do tada su u opticaju SuperRanograbilice, festivalske ulaznice po najpovoljnijoj cijeni od 279 kn, a možete ih kupiti OVDJE.