“Hajmo se nać”, kažu Edo Maajka, Alejuandro Buendija, Magellano i Filip Tkalčić
12. prosinca 2022.
Music Box (11017 Članci)
Podijeli

“Hajmo se nać”, kažu Edo Maajka, Alejuandro Buendija, Magellano i Filip Tkalčić

Za kraj godine Edo Maajka izbacuje novi singl i spot “Hajmo se nać”, jednu od suradnji s albuma “Moćno” u kojoj mu vokalno društvo rade Alejuandro Buendija, Magellano i Filip Tkalčić.

Upečatljiva četvorka repa o životu, razdvojenosti i otuđenju, dok smo istovremeno toliko željni druženja, onih pravih, iskrenih i s ljudima s kojima nam je lijepo. Edine suradnje uvijek su besprijekorne, dok piše verse, u glavi odmah zna tko će ih repat’/pjevat’, a isti je proces bio i s pjesmom idealnog naziva i poruke o čemu je ispričao: “‘Hajmo se nać’ sam napisao prošlog proljeća željan druženja i prijatelja, sit karantena. Ima onu prijateljsku toplinu i jedna mi je od dražih u karijeri. Sale i Magellano su mi bili u glavi kao gosti kad sam uradio vers, njihovi dijelovi su genijalni baš kao i Kooladeov beat. Nisam bio zadovoljan svojim izvođenjem refrena pa smo se čuli s Filipom koji ga je odlično otpjevao.”

Nakon spota za “Letimo iznad” i ovaj potpisuje TDKM ekipa. “Spot je snimio Tibor na promociji albuma ‘Moćno’ u Tvornici, a za drugi dio smo iskoristili odličnu priliku što smo svi bili zajedno par dana u Zagrebu. Puno dragih ljudi se okupilo oko ove pjesme, mislim da smo videom uspjeli prenijet dio tog fantastičnog okruženja.” – kaže Edo.

Javite se dragim vam ljudima, iskoristite ozračje ovog doba godine, a možete i tek tako, jer je dobar osjećaj 🙂 Dovoljno je reći samo: Hajmo se nać!

Foto: Domagoj Kunić