Nova techno superzvijezda Indira Paganotto stiže na Sea Star Festival!
22. prosinca 2022.
Music Box (10738 Članci)
Podijeli

Nova techno superzvijezda Indira Paganotto stiže na Sea Star Festival!

Nakon najave Prodigyja kao prvog headlinera, Sea Star otkriva zvijezdu u strelovitom usponu koja će svojom energijom lansirati novu festivalsku i turističku sezonu sljedećeg svibnja.

Na jubilarno, peto po redu izdanje umaškog festivala u lagunu Stella Maris stiže i kraljica psytechno žanra te jedno od najvećih novih imena globalne elektronske scene – Indira Paganotto! Upravo ona sada suvereno korača putem do trona svjetskog techna, koji su ranije utabale Nina Kraviz i Amelie Lens, čiji nastupi su svojevremeno doveli Sea Star do usijanja! Glazba koju stvara i izvodi ova nevjerojatna DJ-ica i producentica oduševljava publiku diljem svijeta, a 19. i 20. svibnja 2023. godine svoj moćni set po prvi put će predstaviti i u Umagu.

Ulaznice po poklon cijeni od 229 kn, uz 50% popusta, u ponudi se nalaze najkasnije do četvrtka 22. prosinca do kraja dana! Ulaznincea su dostupne na službenim stranicama festivala te na prodajnim mjestima i online na Entrio.hr. Broj dostupnih ulaznica limitiran je količinom.