Miley Cyrus sjajnim novim singlom “Flowers” najavljuje album!
15. siječnja 2023.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Miley Cyrus sjajnim novim singlom “Flowers” najavljuje album!

Multiplatinasta glazbenica Miley Cyrus, objavila je “Flowers”, prvi singl s nadolazećeg, 8. studijskog albuma “Endless Summer Vacation” koji izlazi 10. ožujka (Columbia Records/Menart).

U pjesmi Miley govori o ljubavi prema sebi i hrabrosti: “Počela sam plakati / Ali onda sam se sjetila / Mogu si kupiti cvijeće / Napisati svoje ime u pijesku”, prije nego što je konačno i snažno izjavila “Mogu voljeti sebe bolje nego ti”. Tema pjesme i glazba, naveli su obožavatelje da 2023. proglase godinom Miley. Očekivano je predstavila i modni spot za “Flowers” koji je već prvog dana došao u trending na YouTubeu u Hrvatskoj. Spot je kreirala Miley, režirao ga je Jacob Bixenman, dok je Stephen Galloway bio redatelj kreativnog pokreta.

Bilo je mnogo vizuala za Endless Summer Vacation. Miley je najprije najavila album moćnim trailerom. Također je otkrivena naslovnica albuma, na kojoj je fotografija Brianne Capozzi, a koju je u potpunosti izradila Miley bez vizualnih efekata. Album snimljen u Los Angelesu, produciran s Kidom Harpoonom, Gregom Kurstinom, Mikeom WiLLom Made-Itom i Tylerom Johnsonom, Miley opisuje kao svoje ljubavno pismo LA-u.

Miley je jedna od najutjecajnijih ljudi u pop kulturi s više od 192 milijuna pratitelja na Instagramu. Ima šest #1 albuma, uključujući i njezin album “Bangerz” 2013. nominiran za GRAMMY, koji je također certificiran kao 3x platinasti u SAD-u. Uz to, tijekom svoje karijere je imala impresivnih pet rasprodanih svjetskih turneja. Nije posvećena samo glazbi već i svojoj neprofitnoj organizaciji “The Happy Hippie Foundation” koja pomaže mladim beskućnicima, LGBTQ zajednici i ostalim ranjivim skupinama.

Foto: Marcell Rév