Trance legenda Paul van Dyk vraća se u klub Boogaloo
19. siječnja 2023.
Nikola Knežević (2825 Članci)
Podijeli

Trance legenda Paul van Dyk vraća se u klub Boogaloo

Boogaloo nastavlja sezonu s jakim line upom pa tako 10. veljače ponovo u goste dovodi trance legendu, Paula van Dyka. Nastup će biti 10. veljače.

Paul van Dyk na sceni djeluje još od 90-ih godina, a njegova strast prema glazbi i dalje gori pa je tako prošle godine objavio novi album “Off the Record”. Ovog virtuoza Mixmag je proglasio ga čovjekom godine, a “Muzik” magazin dodjelio mu je titulu “Vođa trance vrste”. Za one koji ne znaju, van Dyk svoju je karijeru započeo s detroit technom dok se kasnije kanalizirao na trance iako prema njegovim riječima svoj stil jednostavno definira samo kao elektroničku glazbu. Paul van Dyk već je prethodno izjavio kako mu je Hrvatska publika jedna od najiskrenijih pa će tako njegov povratak zasigurno razveseliti velik broj ljubitelja trancea.

Uz Paula van Dyka, na stage će se popesti i dugogodišnji DJ, Go-Cut te Damien kojega ste imali priliku prethodno poslušati na Legendaryju. Večer počinje u 22 sata, a ulaznice možete kupiti u sustavu Entrio.hr kao i na svim prodajnim mjestima Entrija po cijeni od 25 eura.

Foto: Nikola Knežević