Koncert godine u Močvari uz Shortparis iz Sankt-Peterburga
22. siječnja 2023.
Music Box (10948 Članci)
Podijeli

Koncert godine u Močvari uz Shortparis iz Sankt-Peterburga

Klub Močvara najavio je koncert godine koji će nam priuštiti bend mistika i intelektualaca iz Sankt-Peterburga posvećenih zrcaljenu svih slojeva ruskog ludila. Bend se zove Shortparis i dolazi u petak, 27. siječnja s početkom u 21 sat u Močvaru.

Shortparis je nešto poput Laibacha, ali umjesto fašizma kao da glume odjeke Weimarske Republike usred nacističke okupacije. Vojna, radnička, orijentalna i LGBTIQ ikonografija, avangardna poezija i kazalište, post-punk ritam i mantre u službi toga da publika osjeti… nešto; uključi se i izrazi. Bend misli da Kendrick Lamar nije objavio zanimljiv album od kad je shvatio da je “glas generacije”. Oni sami se trude biti najzanimljiviji bend na svijetu već godinama, što mogu potvrditi svi koji su 28.9.2019. bili u Močvari, ili pogledali bilo koji njihov spot. S ratom u Ukrajini, koji su popratili antiratnom elegijom Яблонный Сад, možda i jesu najvažniji. Prestanite ignorirati koliko se sve raspada, dođite na emotivni front u Močvaru!ETAK 27.01.2023. • VRATA 20:00 •

Ulaznice za koncert dostupne su u pretprodaji po cijeni od 17 eura u sustavu Core Event, a na dan koncerta koštat će 20 eura. Vrata se otvaraju u 20 sati, a koncert počinje u 21 sat.