Svjetski glazbeni brend Defected dolazi u Zagreb
18. veljače 2023.
Music Box (11018 Članci)
Podijeli

Svjetski glazbeni brend Defected dolazi u Zagreb

Jedan od najpopularnijih svjetskih glazbenih brendova, britanski Defected, konačno dolazi u Zagreb. Prvi veliki događaj ove izdavačke kuće, najpoznatije po izvrsnom house zvuku, Defected Zagreb održat će se 5. svibnja u Marquee @ The Garden Brewery, najavili su iz poznatih The Garden Family i Dobar House.

Defected Records je nezavisna britanska izdavačka kuća specijalizirana za house glazbu. Pod njihovom su etiketom izdani brojni kompilacijski albumi, imaju poznatu radijsku emisiju, a diljem svijeta organiziraju nezaboravne glazbene događaje. U njihovom su portofoliu brojni izvođači nagrađeni Grammyem. Njihov rad prati više od osam milijuna obožavatelja iz cijelog svijeta. Prvi zagrebački događaj velika je reklama kako za sam Grad, tako i za Hrvatsku kao omiljenu glazbenu destinaciju.

Upravo je Defected Croatia festival, koji se održava od 2016. godine, a koji je privukao tisuće ljudi iz cijelog svijeta u malo mjesto Tisno u The Garden Resort, sada sinonim za neke od najboljih europskih festivala. Neke od nezaboravnih trenutaka s ljetnog izdanja koje s nestrpljenjem očekujemo, sada imamo priliku ponovno doživjeti ovog proljeća u Zagrebu. Izvođači koji će nastupiti na zagrebačkom eventu bit že objavljeni uskoro.

Ulaznice za Defected Zagreb možete kupiti u sustavu Entrio.hr.

Foto: Defected