One Possible Option novim singlom “Earth INC.” pokazuju energičnu i direktnu stranu benda
25. veljače 2023.
Music Box (11099 Članci)
Podijeli

One Possible Option novim singlom “Earth INC.” pokazuju energičnu i direktnu stranu benda

Riječka alt rock mašina One Possible Option nastavlja otkrivati dijelove drugog studijskog albuma koji izlazi krajem ljeta ove godine.

Nakon spota za pjesmu “This Is Broken”, stiže i drugi singl “Earth INC.” koji pokazuje jednu energičnu i direktnu stranu benda koji polako osvaja alternativnu scenu u Hrvatskoj.
“Glavna pokretačka sila ovog benda, tekst, ovaj put je u prvom planu, tako da ga akcija video spota ne stavi u sjenu. U vremenu nošenja maski ovaj tekst stoji gol, sam, čista alternativa, iznikla iz srca”kažu iz One Possible Optiona i otkrivaju jednostavan, a itekako snažan prateći lyric video. Autor videa je bubnjar benda, Dejan Adamović Deva. Kao i do sada glazbu i aranžman pjesme potpisuje cijeli bend, a tekst su pisali Zdravko i Deni Kasapović.

Bend singlovima planira aktivnu 2023., od kojih će neki biti popraćeni spotovima, a neki lyric videima. Prošli album “No King” itekako je prodrmao hrvatsku glazbenu scenu, pogotovo alternativne krugove, a novi album je jedan bitan upgrade. Uvijek britki s tekstovima, nevjerojatno energični i precizni na live nastupima, a u konačnici iskreni, skromni i sa stavom – One Possible Option imaju još puno toga za pokazati. “Earth INC.” se svakako uklapa u njihovu priču i poruku.