“Ni u snu”, akustična balada o nedostajanju i nemoći, ususret prvog albuma kantautora Chosqueta
1. ožujka 2023.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

“Ni u snu”, akustična balada o nedostajanju i nemoći, ususret prvog albuma kantautora Chosqueta

Zvonimir Ćosić Chosque objavljuje finalni singl “Ni u snu” kojim najavljuje objavu konceptualnog studijskog albuma “Amen, finito, kaput” koji će izdati na prvi dan proljeća za diskografsku kuću Croatia Records.

“Ni u snu” je akustična balada o nedostajanju i nemoći, a poziva na zagrljaj. Dirljivi i prekrasni stihovi otpjevani jednim od najugodnijih glasova na domaćoj sceni promaknut će nadolazeći album u  jedno od najkvalitetnijih ovogodišnjih izdanja. Etablirani kantautor Cosque autor je teksta i glazbe pjesme “Ni u snu”, a prijatelj i suradnik Rejhan Okanović (Lu Jakelić, Tina Vukov) snimio je gitare, producirao pjesmu i napravio sjajan aranžman. Prekrasna bajka od spota djelo je Dinka Čvorića – Doringa. Jedan je to od zanimljivijih spotova moderne glazbene scene, a opskurne i tajnovite momente teško je gledati ravnodušno.

“Amen, finito, kaput” bit će prvi album u 40 godina uspješne karijere cijenjenog glazbenika, a da samo to ne bude rijetkost, jedan je od rijetkih koji je najavljen triptihom, odnosno s tri pjesme i videospota odjednom.

Foto: Doringo Photography