Miach objavila novu post prekid himnu “SMS” koja osvaja na prvo slušanje
9. ožujka 2023.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Miach objavila novu post prekid himnu “SMS” koja osvaja na prvo slušanje

Nakon što je ‘svemirskom’ suradnjom s Hiljsonom Mandelom na pjesmi “NLO” osvojila radijski eter, YouTube trending, kritiku i publiku te zaradila nominaciju za prestižnu glazbenu nagradu Porin u kategoriji Najboljeg novog izvođača, mlada zvijezda Miach predstavlja novu pjesmu “SMS”.

“SMS” je, kako kaže Miach, empowering post prekid pjesma, nastala u još jednoj sjajnoj suradnji s producentom Lockroomom (Mihovil Šoštarić), a koja govori o potpunom preboljevanju, kretanju dalje i shvaćanju vlastite vrijednosti.

“Iako sam u sretnoj vezi, u trenutku stvaranja pjesme mi se nije pisalo o sretnim ljubavnim temama nego sam htjela isprobati nešto novo i ispričati malo drugačiju priču. Inspirirana nekim prijašnjim iskustvima. Miha je složio dancy house beat na koji smo dodali catchy refren koji lako ulazi u uho za kojeg se nadam da će ljudi pjevati i nakon pjesme se bolje osjećati!”, ispričala je Miach.

Pjesmu prati i video spot koji vizualno savršeno nadopunjuje estetiku pjesme, a radili su ga več dobro poznati Luka Matković i Ana Cindrić. “Spotom smo htjeli jos dodatno naglasiti snagu pjesme te se kroz cijeli spot provlaci mracnija estetika.”

Foto: Ana Cindrić