Miley Cyrus objavila album “Endless Summer Vacation” i spot “River”
10. ožujka 2023.
Music Box (10952 Članci)
Podijeli

Miley Cyrus objavila album “Endless Summer Vacation” i spot “River”

Miley Cyrus je objavila 8. studijski album “Endless Summer Vacation” (Columbia Records/Menart), a s njim i spot za novi sing “River”, čiju režiju potpisuje Jacob Bixenman.

“Endless Summer Vacation” uključuje i hit singl “Flowers” plus još dvanaest pjesama. Pravi svjetski hit, “Flowers” je proveo šest tjedana na #1 Billboardovih Hot 100 što je bio osobni rekord za Miley. Među ostalim, „Flowers“ je pjesma koja je najbrže u povijesti dosegla 500 milijuna streamova na Spotifyju. “Flowers” je službeno najdugovječniji #1 singl ženske solo izvođačice u Velikoj Britaniji! I u Hrvatskoj je Miley odmah nakon objave singla došla među najstrimanije i najemitiranije izvođače.

U nedavno podijeljenom video isječku, Miley je dala uvid u album:

“Kada je riječ o slijedu filma Endless Summer Vacation, podijelila sam ga u dva dijela: AM (prijepodne) i PM (poslijepodne). Prijepodne za mene predstavlja jutarnje vrijeme, gdje je energija i postoji potencijal novih mogućnosti. Novi je dan. A noću, čini se kao da postoji tmurnost neka vrsta prljavštine, ali u isto vrijeme i glamur. Navečer je sjajno vrijeme za odmor, vrijeme za oporavak – ili je vrijeme da izađete van i iskusite divlju stranu. U Los Angelesu postoji određena energija noći u kojoj možete osjetiti kako nevolja izbija na površinu, a to je vrlo inspirativno za mene.”

Popis pjesama:
1. Flowers
2. Jaded
3. Rose Colored Lenses
4. Thousand Miles (feat. Brandi Carlile)
5. You
6. Handstand
7. River
8. Violet Chemistry
9. Muddy Feet (feat. Sia)
10. Wildcard
11. Island
12. Wonder Woman
13. Flowers (Demo)