Kensington Lima ima novu pjesmu!
15. ožujka 2023.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Kensington Lima ima novu pjesmu!

Nakon RockOffom nagrađenog albuma “Southbound” iz 2021. te stanke koja je uslijedila, Kensington Lima objavljuje novu pjesmu, “Sleep tight”.

Autor i frontmen Josip Radić priznaje odmak prema ponešto modernijem zvuku, ali ne priznaje uzmak od ideje s kojom je još 2016. započeo svoju autorsku priču i Kensington Lima avanturu.

“Ova je pjesma prvo pokucala na vrata jednog drugog izvođača i to na hrvatskom jeziku. Na kraju smo, nažalost i nasreću, svi skupa došli pameti. Drago mi je da se vratila kući, sve joj je oprošteno. Čuvat ću je za bis na nekom stadionu ili open air festivalu: dok trčim po pozornici, publika sa svjetlećim narukvicama u jednoj, a s recikliranim čašama u drugoj ruci, pjeva refren pjesme i prenosi taj spektakl na svojim društvenim mrežama”, izjavljuje Radić.

Za miks i mastering pjesme zadužen je Vedran Baotić, a videospot djelo je sjajnog Beyond Pines Films. Pjesma “Sleep tight” označava početak rada na trećem albumu Kensington Lima za koji se nadamo da će nas obradovati vrlo brzo.

Foto: Benjamin Strike