Novi zvuk i novi album “All In” Splićana iz benda Justin’s Johnson
28. siječnja 2017.
Music Box (9875 Članci)
Podijeli

Novi zvuk i novi album “All In” Splićana iz benda Justin’s Johnson

Ovih su dana u splitskom klubu Kocka, kao i tri godine ranije, Justinsi predstavili svoj novi studijski album pod imenom „All In“, u izdanju Aquarius Recordsa.

Novim stvarima pristupili su vrlo ozbiljno, uložili jako puno vremena i napora kako bi predstavili drugačiji i svakako autentičan zvuk koji povezuje različite glazbene pravce pod „kapom“ swing-punka koji najbolje opisuje novi zvuk Splićana.
Posljednjih godinu dana bend je počeo predstavljati nove stvari te zabilježio par bitnih i odlično odsviranih nastupa (Exit Festival, Tvornica – rođendan 101-inice, Mixer House…). Koncertom u Splitu starta i njihova nova turneja koja u ovom trenutku broji 35 koncerata.

Album su još lani počeli najavljivati kroz četiri pričom povezanih singl-spotova. „All In“, „Tvrd“, kao i intermezzo singl „Vođa“ u kolaboraciji sa Sašom Antićem iz TBF-a i Olliem B. odlično su prihvaćeni od strane publike.
Novi album se dosta iščekivao, baš iz razloga što je koncepcijski unikatan primjerak brass zvuka s ovih prostora. Na albumu su radili: Miro Alač, Frane Mihalj, Marin Cecić, Ivan Boban, Bernard Andrijašević, Cyro Gastone i Tomislav Primorac.
„All In“ snimljen je u mostarskom studiju Pavarotti uz producentsku pomoć Seada Zaklana i Saše Karabatka, miksan u zagrebačkom studiju Ivana Božanića, te masteriran u SAD-u.

Popis pjesama:

1 All In
2 Papučar
3 Ona voli
4 Ne nedostaješ
5 Tvrd
6 Vođa (feat. Saša Antić & Ollie B.)
7 Ultra
8 Semafor
9 Marioneta
10 Bit će to dobro

Album “All In” potražite u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Varšavska 13 i Branimir centar) i na www.cedeterija.com.

Izvor: Aquarius Records