U prodaji novi live album Gorana Bare & Majki “Live at Dom sportova, Zagreb – 12. 11. 2022.”
30. travnja 2023.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

U prodaji novi live album Gorana Bare & Majki “Live at Dom sportova, Zagreb – 12. 11. 2022.”

12. studenog 2022. godine u rasprodanoj maloj dvorani Doma sportova najbolji predstavnici hrvatske rock scene, Goran Bare & Majke, održali su nevjerojatan koncert i zabilježili ga trajno u audio i video formatu.

Pet mjeseci kasnije, snimka koncerta objavljena je na dvostrukom CD-u, a uskoro stiže i na Blu-ray s ekskluzivnim bonus sadržajima. Kada govorimo o Goranu Bari, možemo zaključiti kako je riječ o jednom od rijetkih istinskih rockera na našem području, koji zapravo rock and roll živi punim plućima. Rock propovjednik, kako ga neki znaju nazivati, sa svojim Majkama ispisao je povijest rock glazbe na našim prostorima i što je najvažnije, ispisuje i neku novu povijest. Jednu stranicu ispisao je i rasprodanim koncertom u Domu sportova na kojemu je energija došla do samog usijanja. Rockerski, povremeno i blueserski, prljavo i briljantno, iskreno i emotivno – Goran Bare & Majke publiku su ostavili bez daha što je rezultiralo i time da su čak nekoliko puta izašli na bis.

Goran Bare, Berislav Blažević, Kruno Domaćinović, Mario Rašić, Davor Rodik i Alen Tibljaš držali su publiku u ekstazi tijekom cijelog koncerta koji je pokazao da će njihova imena trajno biti ispisana u rock enciklopedijama naših prostora. Ipak rock and roll živi vječno!

Miks i mastering ovog live albuma potpisuje Mauro Širol (Croatia Records Studio), glazbeni producenti su Mauro Širol i Mario Rašić, a producenti snimanja Nikolina Mazalin i Rajko Pavlović. Izdanje krasi nevjerojatan dizajn Darka Kujundžića koji je zaslužan i za ilustracije u knjižici, dok fotografije Filipa Kovačevića i Gorana Berovića jasno pokazuju koliko je atmosfera u Domu sportova bila uzavrela.

Izdanje “Goran Bare & Majke – Live at Dom sportova, Zagreb – 12. 11. 2022.” možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa kao i na webshopu po cijeni od 13,50 eura.