Potpuna preobrazba zadarska kantautorice Dienne u novom singlu “Sleepless Night”
2. svibnja 2023.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Potpuna preobrazba zadarska kantautorice Dienne u novom singlu “Sleepless Night”

Osebujna zadarska kantautorica Dienne nedavno je predstavila novi singl “Sleepless Night”, svoju prvu pjesmu na engleskom jeziku kojom najavljuje novo poglavlje u glazbenom putu koje će obojati novim svjetlom predstavljajući svoj talent i inozemnoj publici. 

Četvrti singl “Sleepless Night” objavljen u suradnji s diskografskom kućom Dancing Bear, savršeno spaja njezin snažan vokal s melankoličnim prizvukom uz emotivne i sjetne tekstove o usamljenosti i osjećaju praznine s kojim se mnogi ljudi s vremena na vrijeme mogu poistovjetiti. “’Sleepless Night’ govori o besanim noćima kada bih se osjećala sama, ali u punoj snazi za nove pobjede, gdje shvaćam da sve što radim mogu sama izgurati” govori Dienne o ovoj predivnoj i intenzivnoj pjesmi kojom poručuje da se ne podcjenjujemo i da bez straha trebamo uroniti u nepoznato.

Dienne prati izuzetno zanimljiva priča. Sa samo 17 godina već je nastupala po europskim metal festivalima sa svojim nekadašnjim bendom Rising Dream pred više od 20.000 tisuća ljudi, a nakon nekoliko godina odlučila je napraviti veliki zaokret i uploviti u kantautorske vode te krenula stvarati nježniju dark pop glazbu koja je vizualno popraćena genijalnim idejama mlade Dienne.