RockLive Festival #12 kompletirao line up i objavio raspored po danima
11. svibnja 2023.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

RockLive Festival #12 kompletirao line up i objavio raspored po danima

RockLive Festival, po dvanaesti će se put održati u Koprivnici i to od 27. do 29. srpnja na prostoru Kampusa.

Najavljena su i posljednja četiri imena koja čine impresivan line up ovogodišnjeg festivalskog izdanja.

Kultni domaći rockeri koji slave 40 godina karijere, a predvodi ih karizmatični Davor Gobac, zagrebački Psihomodo Pop po prvi put dolaze na RockLive Festival. Uz njih, publici već dobro znano ime, Edo Maajka, na RockLive dolazi s novim albumom „Moćno“ za koji je dobio Porin za najbolji hip-hop album. Predvodnik mlađe generacije hip-hop žanra, Bore Balboa, također po prvi put dolazi na RockLive Festival, a tu je i Jonathan koji se nakon uspješnog prošlogodišnjeg nastupa uz Placebo na zagrebačkoj Šalati, vraća se na RockLive!

Festival u četvrtak 27.7. otvaraju pobjednici demo festivala „Puna šuma rokenrola“ (ime će biti poznato naknadno), a slijede Tidal Pull, Bore Balboa, Mortal Kombat i Brkovi!  Drugog dana, u petak 28.7. na pozornicu se redom penju Dead Dog Summer, SlonOff, Šarena Pojava, Jonathan, Edo Maajka i Psihomodo Pop, dok nas veliko finale festivala očekuje u subotu 29.7. kada nastupaju Hrmulja, One Step Away, Cold Snap, Mašinko, Kukus, a festival zatvara Damir Urban &4.

Ulaznice su u prodaji, a možete ih kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima. Trenutna cijena ulaznice je 27 € i vrijedi za sva 3 dana festivala. Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja iznosit će 32 €, dok će isključivo na blagajni festivala biti moguće kupiti i pojedinačno dnevne ulaznice svakog dana festivala. Cijene dnevnih ulaznica bit će poznate naknadno.

Foto: Domagoj Kunić