Parni Valjak za kraj lipnja najavio koncert u pulskom Kaštelu
13. svibnja 2023.
Music Box (11095 Članci)
Podijeli

Parni Valjak za kraj lipnja najavio koncert u pulskom Kaštelu

Nakon izvrsno prihvaćenih prvih koncerata s Igorom Drvenkarom u Zadru i Rijeci, Parni valjak najavljuje i dolazak pred publiku u Pulu, gdje će nastupiti u subotu, 24. lipnja u predivnom okruženju pulske tvrđave Kaštel. Ulaznice su već dostupne u prodaji!

Nakon što su pjesmom “Moja glava, moja pravila” potvrdili nastavak aktivnosti i u svojoj postavi u ulozi pjevača predstavili Igora Drvenkara, članovi benda Parni Valjak najavili su i proljetnu turneju, koju su započeli koncertima pred prepunim zadarskim klubom Arsenal te riječkim Pogonom kulture. Već s prvim taktovima pomno odabranog koncertnog repertoara, kojeg čine svevremenski klasici poput “Stranica dnevnika”, “Jesen u meni”, “Dođi”, “Ugasi me”, i “Zastave”, publika je oduševljeno prihvatila ovo novo poglavlje jednog od najznačajnijih bendova u regiji.

Pred njima su aktivni mjeseci ispunjeni koncertima, a svoju ovogodišnju turneju obogaćuju i nastupom u iznimno dragoj im Puli – gradu čiji počasni građanin je bio upravo Aki Rahimovski i mjestu gdje su prošle godine održali veličanstveni koncert “Dovoljno je reći…Aki” u pulskoj Areni.

Bez svirke gubimo svoj smisao” često su isticali kroz protekli period, a svoju energiju i srž djelovanja nastavljaju dijeliti upravo s mjesta gdje se najugodnije osjećaju, na pozornici ispred svoje publike. Nakon Zadra i Rijeke, pred njima su nastupi u ljubljanskoj Cvetličarni (26. svibnja) i mariborskom ŠTUK-u (27. svibnja), a zatim slijedi i koncert u čarobnom okruženju pulskog Kaštela (24. lipnja). Ulaznice za sve koncerte su dostupne putem sustava Eventim.

Foto: Domagoj Kunić