San sustipanske noći 2023. uz Petra Grašu, Antu Gelu, Amiru Medunjanin i Vortex Strings
13. svibnja 2023.
Music Box (11017 Članci)
Podijeli

San sustipanske noći 2023. uz Petra Grašu, Antu Gelu, Amiru Medunjanin i Vortex Strings

Jedna od najposjećenijih splitskih glazbenih manifestacija, San Sustipanske noći održat će se i ovoga ljeta.

Jedanaesto izdanje otvorit će Petar Grašo & Grand acoustic band featuring Ante Gelo 11. srpnja, a dan poslije, 12. srpnja na Sustipan dolazi Amira Medunjanin & Vortex Strings. Splitska publika iz godine u godinu svjedočila je jedinstvenim nastupima renomiranih glazbenika iz Hrvatske i regije, koji su svoje glazbene aranžmane prilagođavali upravo ambijentu Sustipana.

Tako će ovoga srpnja Petar Grašo nastupiti u do sada neviđenoj akustičnoj izvedbi, a Amira Medunjanin dolazi u Split, i to na istu pozornicu na kojoj je 2015. godine održala koncert pred nekoliko tisuća ljubitelja sevdalinke.

Prekrasan ljetni ambijent i uređenje, vrhunska produkcija i konceptualno jedinstvena manifestacija idealan su poziv za više od sedam tisuća posjetitelja koji svake godine željno iščekuju objavu programa i uživanje pod zvjezdanim nebom.

U posljednjih 10 godina Sustipan je bio jedna od najljepših koncertnih pozornica Mediterana na kojoj su nastupali Josipa Lisac, Massimo, Rade Šerbedžija, Urban, Vlatko Stefanovski, Miroslav Tadić, Darko Rundek, Amira Medunjanin, Jinx, The Frajle, Esma Redžepova, TBF, Bajaga, Neno Belan, Maksim Mrvica, Gibonni i Goran Bregović.

Ulaznice za San Sustipanske u prodaji su u sustavu Adriaticket.