FOTO: Usprkos kiši u Slavonskom Brodu održani 18. Mega Bikers susreti
16. svibnja 2023.
Boris Abramović (274 Članci)
Podijeli

FOTO: Usprkos kiši u Slavonskom Brodu održani 18. Mega Bikers susreti

U odličnoj organizaciji Moto kluba Brod u Slavonskom Brodu u SRC Poloj od 12. do 14.5. održani su osamnaesti po redu Mega Bikers susreti.

Tradicija koja traje već skoro dvadeset godina, a koju je samo nakratko prekinula pandemija korona virusa nastavila se, i po osamnaesti put Slavonski Brod je ugostio bajkere i sve ostale goste na omiljenom brodskom izletištu. Kao i obično pripremljen je odličan glazbeni program koji je ove godine uključivao Slow Cured, Rockere, YU grupu, Tešku industriju, The Trio, Jelusick, Mile Kekina i band, Black MetallicaTribute Band i Divljeg dječaka.

Usprkos nešto lošijem vremenu na Poloju se okupilo društvo možemo tako reći iz cijelog svijeta jer domaći bajkeri imaju odličnu suradnju s puno motorističkih društava diljem zemlje i svijeta i u odličnoj atmosferi je protekao i ovogodišnji susret. Bendovi su napravili odličan štimung, a kao i obično u glavnom šatoru je usprkos vremenu atmosfera bila i više nego vruća.

Subota je kao i obično bila rezervirana za utrku ubrzanja koja je tradicionalno popratno događanje  Mega Bikers susreta.

Nadamo se da će se ova odlična manifestacija nastaviti i u budućnosti jer svake godine pruža Brođanima i svim ostalim gostima priliku za odličnu zabavu. Nadamo se da su iduće godine na redu Moto susreti popraćeni i ljepšim vremenom nego ovogodišnji i da će se ponovo velika rijeka posjetitelja uputiti na Poloj. Organizatorima pohvale za organizaciju i vidimo se nagodinu.

Foto: Marin Kovačević/Posavska Hrvatska